Alternatívák esküvői csokorra

2011.november.20. 09:29

fashionista

1 komment

Gyönyörűszépek az élő virágból kötött, illatozó esküvői csokrok, de az utóbbi időben csodás példákat láttam arra, hogy hogyan lehet más tárgyakkal, például brossokkal vagy tollakkal, esetleg akár levelekkel és termésekkel helyettesíteni vagy feldobni a megszokott virágkompozíciókat. Jöjjön néhány izgalmas megoldás erre:

A menyasszony csokra a lent látható esküvőnél vintage brossokból állt, amelyeket üvegkristályok díszítettek. Maga a csokor kicsit barokkos összhatása mégsem volt túlzás, hiszen a menyasszony nagyon minimalista stílusú, egyszerű ruhát viselt feltűnő kiegészítők nélkül, így abszolút tudtak dominálni a brossok.

Őszi esküvőknél csodaszép és költséghatékony megoldás lehet színpompás, lehullott levelekből és bokrok narancspiros terméseiből csokrot köttetni. Sőt, emlékezhettek még arra is, hogy a Szex és New York egyik epizódjában, Miranda esküvőjén is levelekből állt a menyasszonyi csokor.

Egy Halloween témájú esküvőnél természetesek a sötét színek, így a menyasszony csokra is ezekben az árnyalatokban pompázott: a fekete mellett a lila és a bíbor árnyalataiban játszanak a színek. A csokor élővirágok mellett rengeteg tollat tartalmaz, ráadásul arany képkeretek és brossok is vannak benne. Az érdekes alapötlet csodás megvalósítást eredményezett a virágkötőnek köszönhetően.

Forrás

1 komment

Címkék: esküvő csokor esküvői dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr993397502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása