American Music Awards - a ruhák

2011.november.21. 13:26

fashionista

7 komment

Beleértünk a díjátadószezonba, lassan heti rendszerességgel történnek olyan események, melyeken felvonulnak a sztárvilág fényesebb -vagy éppen B kategóriás- alakjai csodás ruhakölteményekben, szikrázó ékszerekkel.

Az American Music Awards vörös szőnyegén sem volt ez másképp, így következzen egy rövid válogatás a legemlékezetesebb öltözékekből:

Selena Gomez, az aktuális stíluskirálynőm -Blake Lively mellett- most sem okozott csalódást. Púderszínű , magasan felsliccelt Giorgio Armani szaténestélyit viselt, amelyet mélyen kivágott háta és sálszerű öve tett különlegessé.

Selena Gomez

Justin Bieber fekete bársony szerelést viselt, amely átmenet a melegítők és az öltönyök között. A fekete flitteres edzőcipő már csak hab volt a tortán.

Justin Bieber

Jennifer Lopez egy aszimmetrikus, a fél vállat szabadon hagyó fekete csipkeruhát választott Zuhair Muradtól. A virágokból álló minták a ruha felső részén egészen ritkák, ezáltal varázsolva igazán különlegessé az estélyit. Egy ilyen hangsúlyos darabot nem is kell jobban bonyolítani: a szorosan feltűzött haj és a visszafogott smink a bizonyítéka a díva eleganciához való érzékének.

Jennifer Lopez

Kary Perry a hajszínéhez passzoló árnyalatú, távol-keleti írásjegyekkel díszített Vivienne Westwoodot választott az alkalomra, amelynek cukorkaszínét egy kobaltkék cipővel állította kontrasztba.

Katy Perry

Ha eltakarnánk Nicki Minaj fejét, egy hibátlan összeállítást kapnánk: fűzöld és fekete csipke Orcar de la Renta estélyi, elegáns cipő, dívákhoz illő póz, csak az a haj ne lenne babarózsaszín...

Nicki Minaj

Jennifer Hudson nem vette nagyestélyisre a figurát, hanem egy ezüstszínű, húzásokkal díszített Jenny Packham minibe bújt, amit glitteres tűsarkúval és magentaszínű ajkakkal párosított.

Jennifer Hudson

Taylor Swift begyűjtötte többek közt Az év előadója díjat is, amelyet egy csillogó strasszokkal kirakott, pezsgőszínű Reem Acra estélyiben vett át. Csodásan nézett ki Taylor a kiegyenesített, féloldalas copfba fogott hajával és a smaragd fülbevalóval, de tőle már annyira közhelyes a világos, strasszokkal kirakott estélyi, hiszen az események 80%-án ilyen visel. Úgy megnézném egyszer türkizkékben...

Taylor Swift

Képek

7 komment

Címkék: jennifer lopez giorgio armani vivienne westwood jennifer hudson oscar de la renta katy perry taylor swift reem acra estélyi ruha selena gomez justin bieber jenny packham nicki minaj zuhair murad

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr263400893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csen.ge 2011.11.21. 13:52:40

selena gomez, jennifer lopez az itt felsoroltak közül a legcsinosabb... Justin Biebert meg képtelen vagyok komolyan venni...

dancegirl26 2011.11.21. 17:47:18

Biebert megtaníthatná a csaja öltözködni...
Swift tuti Paristől tanulta a pózolást :P

Never ending dead 2011.11.21. 21:08:48

A Bieber még gyerek, de az az igazi suttyófajta, aki még temetésre is tornacipőben menne. Az öltönyszerűséget is csak úgy tudták ráimádkozni, hogy "lehet abban focizni Tinike"

Akvyr 2011.11.22. 00:58:18

Taylor Swift valójában nem faszi? Vagy az Taylor Hanson? És Bieber most akkor mégsem leszbi? Meg ez a fekete pumukli sem semmi. Na, azt hiszem erre az évtizedre ki celebeztem magam.

Mad Mind 2011.11.22. 08:42:11

@Never ending dead:
Mit vársz egy olyan lénytől, aki minden üvegajtónak nekimegy, mint egy légy.

tubi_ca 2011.11.25. 13:03:04

Nálam Selena vinné a pálmát, de szerintem még fel kellene nőnie ehhez a ruhához. JLo ruhája szerintem szörnyen ízléstelen. Így végül nálam Katy nyert, bár valaki bentebb gyömöszölhette volna a cickóit. A többi vagy a gusztustalansága, vagy az unalmassága miatt szóra sem érdemes.
süti beállítások módosítása