Love or Hate? - csillogó tavaszi kollekció a Swarovskitól

2011.december.21. 11:00

*Bianka*

3 komment

Egy 6 méter hosszú kabrió Cadillac Eldorado a Paulay Ede utcában? Benne tupírozott hajkoronában széles mosollyal feszítő hölgyek? Meglepő látvány tárult elénk minap a belvárosban, de megdöbbeni nem sok időnk volt, mivel a '60-as éveket idéző hangulat a Sugar! Shop előtt azonnal behúzott minket sajátos világába és máris a kólagépek, turmixok, habcsókok és színes muffinok között találtuk magunkat. A mályvacukrok és a szívecske alakú cukorkák között azonban ott pompáztak a Swarovski 2012-es tavaszi/nyári “Swing, Sing & Shine” kollekciójának darabjai is. 

Nem véletlenül, hiszen az egész esemény és a régi amerikai világot idéző díszlet és hangulat az új tavaszi ékszerek miatt került megrendezésre. A színes, vidám és romantikus ékszerek remekül megállták a helyüket a köréjük teremtett díszletben. A csillogás elengedhetetlen a márkánál, és ezt a tulajdonságot a következő tavaszi kollekcióban a pasztell színekkel vegyítik.

Kérdés az, hogy vajon az ékszerek, hogyan állják meg a helyüket a 21. században? Nektek, hogyan tetszenek? Ti milyen stílusú ruhával viselnétek őket?

 Fotók forrása: press release

3 komment

Címkék: ékszer swarovski love or hate sugar shop

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr643480436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elizon pucsnik 2011.12.21. 18:25:46

A posztoló komolyan gondolta amit írt? ugye ez csak a cukorka hatása...szarovszkinak meg riszpekt,mert a csiszolt üvegért(jaj,mea culpa..kristály) összepipilik magukat a csajszik

KoborMacska 2011.12.22. 00:49:08

FIGYELEM, MODERATOR! Alicee hozzaszolasa:"
Sziasztok. Ez is érdekes: ow.ly/86xyf" egy spam link, porno oldalra mutat.
süti beállítások módosítása