Thomas Sabo és New Yorker újdonságok Valentin napra

2012.január.25. 12:03

fashionista

0 komment

A Thomas Sabo 2012-es tavasz-nyári kollekciójában, a Glam & Soulban elég sok Valentin napi cukiságra lehet bukkanni. Az új ékszereket a jazz és a soul zene inspirálta, de természetesen megmaradtak a közkedvelt piros eprecskés és cseresznyés darabok is a Special Addition elnevezésű kollekció keretein belül - a színeik miatt innen is érdemes lehet válogatni a szerelmesek ünnepére.

A New Yorkerben is lesz egy limitált, csóklenyomatos pólókból, szívecskés ékszerekből és szexi fehérneműkből álló kollekció a Valentin nap tiszteletére - szokás szerint nagyon-nagyon baráti árakkal. Az látszik, hogy nem erőltették meg magukat nagyon a készítők a tervezéskor, de a képen is látható fehér póló még így is aranyos lett.

Forrás: sajtóközlemények

0 komment

Címkék: ékszer fehérnemű valentin nap new yorker thomas sabo

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr473756415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása