Ruhák a Brit Awardsról

2012.február.22. 10:11

fashionista

0 komment

A Brit Awards úgy beékelődött a London Fashion Week pörgésébe, hogy majdnem elfeledkeztünk róla. De persze nem maradhattunk le, így következzen a szokásos ruhakörkép a vörös szőnyeg legragyogóbb csillagaival!

Lana Del Rey egy skarlátszínű, ejtett vállú Vivienne Westwood csodában tündökölt - ilyen szofisztikáltnak ritkán látni őt (bár szerencsére Lana nem szokott túlzásokba esni). A sminkje is visszafogott volt, az ékszereket is minimalizálta: az eredmény királynői elegancia lett.

Lana_Del_Rey.jpg

Rihanna jóval vadabban adta elő magát: egy különleges Givenchyben érkezett a vörös szőnyegre: a flitteres/gyöngyös, mélyen dekoltált barna estélyihez egy könyök fölé érő bőrkesztyűt húzott. A bézs, szegecses velúrszandál mellett a hosszú, vékony nyaklánca volt a legfeltűnőbb kiegészítője. Számomra kicsit káoszos, kicsit sok ez az összeállítás, bár láttam már tőle rosszabbat is.

Brit_Awards_Rihanna.jpg

 

Kylie Minogue égkék YSL ruhája maga a megtestesült elegancia: a derekánál brossal összefogva, elképesztő fülbevalóval és ezüst szandállal párosítva csillagos ötös ez az összeállítás.

Nicole Scherzinger világossárga, strasszokkal és kövekkel díszített Versace-ja nekem már a tavaszt idézi. Egy meleg májusi estén én is szívesen viselnék hasonlót, mondjuk egy kellemes szálloda tetőteraszán megrendezett koktélparti apropóján.

Jessie J-t csak elrettentő példaként teszem bele: ez a lány sosem volt híres a jó ízléséről és természetesen Falguni & Shane Peacock borzalom sem segít azon, hogy ez megváltozzon.

Florence Welch púderszínű, fodros Alexander McQueen ruhája sem volt az igazi - az énekesnő fehér bőrét ez az árnyalat még tovább sápasztotta és az a rengeteg fodor, csipke és rátét mintha agyonnyomná. Pedig külön Florence és külön a ruha is nagyon bejön - de együtt nem lettek a kedvenceim.
Sajnos maga a fotó sem a legelőnyösebb róla: úgy néz ki, mint egy transzvesztita.

Forrás 1

0 komment

Címkék: ysl rihanna kylie minogue versace nicole scherzinger vivienne westwood brit awards alexander mcqueen givenchy yves saint laurent lana del rey florence welch

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr164169663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása