Nászút pasztellben

2012.március.21. 11:23

*Bianka*

1 komment

A Vogue Brazil online kiadásának készített fotósorozatot Renné Castrucci. A témaválasztás nagyon érdekes volt, hiszen szerintem méltatlanul kevesen nyúlnak hozzá a nászút témához. Valószínűleg ennek az az oka, hogy maga a házasság, mint intézmény is elég népszerűtlen manapság, és még ha meg is esik, hogy egy pár összeházasodik, már nincs túl nagy jelentősége a nászútnak a mai világban. 

Már a képek is nagyon megragadtak, mert gyönyörűek a színek és a formák, hihetetlen az összhang. Aztán megnéztem az anyaghoz készült fashion videót először, aztán másodszor és majd harmadszor is. Teljesen beszippantott, annyira önfeledt, miközben fülledt és egyben magányos is. Olyan érzelmeket kever össze, amit nehéz egy videóban megjeleníteni.

Én imádom.

 

VOGUE from Cavallaria on Vimeo.

1 komment

Címkék: esküvő nászút

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr754330311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirrmurr 2012.03.21. 11:33:07

Figyi, az a szó helyesen "letaGlózott". Már ha nem vicc akart lenni, és nem értettem.
süti beállítások módosítása