Inspirációk esküvői meghívóra

2012.április.12. 18:01

fashionista

0 komment

Amíg a Google-ön, az 'esküvői meghívó' keresőszóra az első találat egy szíves-giccses elmosódott képes rémálom (az egyik kolléganőm, aki házasodni készül 'ez rosszabb, mint egy gyászjelentés' felkiáltással borzadt el a képek láttán), addig a külföldi weboldalak és esküvői blogok elárasztanak miket a csodás -2012-ben leggyakrabban csak tipográfiával játszó- meghívóikkal, amelyek frissítően újszerűek, finoman elegánsak, alkalmanként pedig még viccesek is.

A most házasodni készülő párokat emiatt arra buzdítom: ne dőljenek be a keresőoptimalizált weboldalak és Google Ads csapdájának, hanem merjenek máshonnan is inspirációkat keresni, mielőtt megrendelik azt a 150 darab papírt - nekem ma a Love vs. Design alkotásai tetszettek meg - remélem nektek is bejönnek a munkáik!

red wedding invitations

desert sky wedding invitations

Imádnivaló részletek: a menüválasztás piktogramjai

black and pink wedding invitations

flower wedding invitations

modern script wedding invitations

texas wedding invitations

flower wedding invitations

sketchbook wedding invitations

confetti wedding invitations

Forrás

0 komment

Címkék: esküvő esküvői meghívó esküvői dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr754392608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása