Készüljünk a nyárra: Raffia táska

2012.április.13. 16:37

*Bianka*

1 komment

Neked már van? Még nincs? Hát az nagy baj, hiszen a nyár elengedhetetlen kelléke. Lehet, hogy csak strandra vagy piknikezéshez viseled, de az is lehet, hogy egész nap ezzel a táskával fogsz járkálni nyáron. Én már beszereztem egyet és a legjobb az volt benne, hogy a nyár legkellemesebb hangulatát hozta el a vásárlás alatt.

Alig várom azt az időszakot, amikor reggel csak egy fehér vászonruhát kell felkapni és bedobálni a napszemüveget és a hideg limonádét a táskába és kezdődhet is a nap.

Nektek melyik fazon tetszik leginkább?

1. Balenciaga

2. Proenza Schouler

3. Dolce and Gabbana

4. Nica Andrea

5. Michael Kors

6. Emilio Pucci

7. Michael Kors

8. Calvin Klein

9. Dolce and Gabbana

 

1 komment

Címkék: táska balenciaga michael kors calvin klein dolce and gabbana emilio pucci proenza schouler

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr354410875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.13. 22:20:09

Ha már nyári táska, legyen nagy :). 5. talán még a 6. Az 1. fazonja is jó, de olyan sötét, hogy egyáltalán nem lesz nyári hangulatom tőle :D. És ha mondjuk bőrből lennének, akkor a 4., 8. 9. nagyon kedvemre valók lennének...
süti beállítások módosítása