Idézz tavasztündért: viselj koszorút a tiara helyett!

2012.április.22. 17:49

fashionista

5 komment

Úgyis még nyakig benne járunk a tavaszban, gyönyörű virágok nyílnak, és mennyivel frissebb, spontánabb (és arról nem is beszélve, hogy olcsóbb és eredetibb) megoldás ez, mint egy mesterkélt, kristályos tiara?! Azon menyasszonyok, akik lazábbak, hippisebbek, szőkék,barnák vagy vörösek, bátran vágjanak bele és rendeljenek vagy készítsenek maguknak koszorút esküvői fejdísznek (kékesfeketére festett hajhoz, tetovált szemöldökhöz nem fog jól állni, én előre szóltam)! Kate Moss esküvője óta különösen nagy divat lett a koszorú, ugyanis az összes koszorúslány (nem véletlen ez a dolog elnevezése) levelekből és virágokból alkotott buja fejéket viselt, amely elképesztően jól állt nekik és persze tökéletesen mutatott a fotókon is.

Jöjjön néhány példa inspirációként:

floral crowns pink wedding dress

boho floral crowns wedding

Koszorúslányoknak is nagyon jól áll, Kate Moss egész gyerekserege rá a példa:

floral crowns bridesmaids and flower girls

flowergirl with flower crown

floral crowns bridesmaids boho floral crowns wedding

floral crowns wedding

floral crowns wedding

floral crowns for your wedding day

Képek

5 komment

Címkék: esküvő beauty virág kate moss koszorú fejdísz

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr634466825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.23. 07:59:52

Nem jönnek be a képek!

Momina 2012.04.23. 08:08:41

Addig is, amíg bejönnek a képek, megkérdem, hogy ugyan mitől "buja fejék" egy virágokból font koszorú, különösen, ha egy totyogó hároméves vagy akár egy kis tízéves kislány viseli? Szerintem egy felnőtt nőn sem buja egy koszorú, szép, bájos, bármi, de egy gyereken meg pláne nem.

fashionista · http://ourfashion.blog.hu 2012.04.23. 09:24:38

@ANOka: újratöltöttem, most jó?
@Momina: a buját egyátalán nem szexuális értelemben használtam, hanem a dús, gazdag természet szinonimájaként.

Momina 2012.04.23. 10:05:59

@fashionista: Buja természet, az jöhet!! :) Gyönyörűek a képek! Gyerekkoromban gyakran fontam koszorút, de vadvirágból gyorsan elhervad. Az esküvőnkön meg késő ősszel - sötét, esős, hideg napot fogtunk ki - furán nézett volna ki. Habár, ha emlékeztek a Kevin Costner-féle Robin Hoodban Mary Elisabeth Mastrantonio őszi koszorújára a végén, falavelekből és termésekből...

2012.04.24. 14:38:47

Meg se fordult soha a fejemben, hogy tiara legyen a fejemen és ne virág... :) Mondjuk egy egész koszorú, pláne akkora, mint néhány a bemutatottak közül, kicsit már sok lenne, én megelégszem néhány betűzdelt szépséggel is...
süti beállítások módosítása