Ajándéktippek anyukáknak 1.

2012.május.03. 16:18

*Bianka*

1 komment

Hamarosan itt az anyák napja szóval, most az elkövetkezendő pár napban kiemelten fogunk azzal foglalkozni, hogy mégis mivel lehetne meglepni az anyukákat. Nem rég érkezett a postaládánkba egy levél a MOM Parktól, akik idén külön összeállításokat készítettek, hogy mivel lehetne örömet okozni a mamiknak.

Érdekesek azonban a kategóriák. Az első képen persze találnék olyat, ami tetszene az anyukámnak (de talán több olyat, ami nekem tetszene, pl: Michael Kors táska), de azt már nem tudom elképzelni, hogy a fitnesz tematikájú képből bármit is ajándékozzak neki.

Azt hiszem talán az egyetlen telitalálat a macaron, azzal biztosan nem fogunk mellé. Ti találnátok a három képen olyan ajándékot, aminek örülne az anyukátok?

Fotók forrása

1 komment

Címkék: anyák napja michael kors mom park

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr234486594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.03. 23:07:20

A virágoknak tuti örülne bármelyik képről... :)
süti beállítások módosítása