A három legmenőbb nászút és a hozzá tartozó ruhák

2012.május.18. 10:24

*Bianka*

2 komment

A Net-a-porter, új szolgáltatásával megmutatja, hogy a három legmenőbb nászút helyszínhez milyen ruhákat és kiegészítőket csomagoljunk. Már a helyszínek is megdöbbentőek, hát még az, hogy mennyit kéne költeni a hozzájuk választott ruhákra.

Az első állomás a Seychelles szigetek, hiszen Kate Middleton és a herceg is erre járt az esküvőjük után. Természetesen az oldal szállást is ajánl, mi sem természetesebb, mint az, hogy Robinson Cruse stílusú luxus apartmanokban pihenjük ki az esküvő fáradalmait.

A második lehetőség a webshop szerint az, hogy a friss jegyeseknek irány Mexikó, és azon belül is Los Cobos. Gwyneth Paltrow és Chris Martin is idemenekült az esküvő után, így nagy baj nem lehet, ha leutánozzuk őket:

Végül a harmadik választási lehetőségünk a net-a-porter szerint, ami az én szívemhez talán a legközelebb áll: az a Garda tó. George Clooney itt éli fél életét, így ha nem jön össze a nászút lesz kivel vigasztalódni, de Emily Blunt és John Krasinki is itt töltötték a mézes heteket:

Ti melyik állomást választanátok a három közül?

Fotók forrása

2 komment

Címkék: esküvő nászút polyvore net a porter

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr864523920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2012.05.19. 00:08:56

Hát, ha a pénztárca nem szabott volna határt, akkor esetleg a Seychelles-szigeteket. Ehelyett a klasszikusat választottuk, az elmúlt évszázad legnépszerűbb úticélját úri körökben: Velencét, ráadásul télen. Csodálatos, nem tudok betelni azzal a várossal!

2012.05.20. 18:54:30

Milyen az a Robinson Crusoe stílusú LUXUS apartman? Van lába is a háncsból szőtt priccsnek :)? Egyébként ezek közül leginkább még a Garda-tó, de valójában leginkább hegyek közé mennék :D.
süti beállítások módosítása