Dizájner törölközők a nemzetközi törülköző napra!

2012.május.25. 11:03

*Bianka*

1 komment

Törülköző: A lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos.

Minden év május 25. napja Douglas Adams angol sci-fi író emlékének áldozva a hivatalos törülközőnap. Itt az ideje tehát, hogy megnézzük, hogy mégis milyen dizájner törölközőket találunk a piacon. De ez előtt talán kicsit merengjünk el: Minek dizájner törölköző? A fürdőszobai törölköző  lényege számomra hogy óriási, puha és egyszínű legyen.

Más azonban egy strandtörölköző hiszen ott mindenki látja, hogy min fekszel és miben fagyoskodsz miután kiszaladtál a vízből. Fontos persze, hogy passzoljon a fürdőruhádhoz vagy van akinek az is fontos, hogy kifejezzen valamit. Mégis ha a magyar strandok nagy részén végigmész két típussal találkozol: az első a Disney törölköző amit kortól függetlenül minden nő maga alá terít, legyen az tigrises vagy shrekes. Míg a férfiak ehhez képest vagy a korábban dollár manapság eurós törölközőre esküsznek vagy pedig jöhet rá valami menő sportkocsi is.

Ehhez képest a nemzetközi dizájnerek ilyeneket ajánlanak a standra:

1.Missoni 135 euró

2. Proenza Schouler 138 euró

3. Gucci 190 euró

4. Sonia Rykiel 125 euró

5. Diane von Furstendberg 98 euró

 

Ti milyen törölközővel jártok strandra?

1 komment

Címkék: gucci törölköző sonia rykiel missoni diane von furstenberg proenza schouler

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr964545322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.29. 22:12:03

Az első kifejezetten tetszik. De a többi nem jön be.
süti beállítások módosítása