Menyasszonyi ruha a Topshopból?!

2012.május.30. 16:02

fashionista

1 komment

Oké, nem is olyan elrettentő a gondolat, hiszen már a H&M-ben is láttunk csodaszépet (bár az a Viktor&Rolf kollaborációból volt), most pedig Richard Nicoll próbálkozik betörni a fast fashion menyasszonyi ruha piacra a Topshopnak tervezett Tie The Knot! nevű kapszulakollekciójával. A tervező a brit Vogue-nak az nyilatkozta, hogy egy modern és megfizethető kollekció megalkotása volt a célja, ami alternatívaként tud szolgálni a habcsókkultúrával szemben. A ruhák pedig koszorúslányruhaként vagy szimpla koktélruhaként is funkcionálhatnak.

A hét darabból álló kollekció egyszerű szabású ruhákból áll, sok olyan részlettel, amelyet a fehérneműk inspiráltak (a csipke használata, a mellrész, a halcsont-merevítés, stb), de az azért érezhető, hogy ez korántsem az univerzum legjobban sikerült kollekciója. A tervező szerencsére ezzel tisztában is van, ugyanis kijelentette, hogy majd csak megrendelésre készít menyasszonyi ruhát a jövőben, ugyanis nem ő a következő Vera Wang...

A kollekció június 15-től lesz kapható online, és néhány kiválasztott londoni üzletben.

Topshop_Bridal_1.jpeg

Csipketunika 175 font; fehér, merevített csipkeruha 350 font

Richard Nicholl Topshop Bridal.jpg

Fehér selyemruha, 75 font; marshmallow-rózsaszín csipkeruha, 200 font

Richard Nicholl Topshop Bridal 2.jpg

Képek

1 komment

Címkék: esküvő topshop esküvői ruha menyasszonyi ruha estélyi ruha richard nicoll

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr464555329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2012.05.31. 09:56:42

Ezek inkább hálóingek :)
Szerintem nincs az a nő akit rá lehetne dumálni hogy a habcsókos, csipkés, fodros, strasszos, hálós, nemtommégmilyen ruha helyett ilyet válasszon :)
süti beállítások módosítása