MTV Movie Awards 2012 - a ruhák

2012.június.04. 12:12

fashionista

0 komment

A díj igazából nem annyira jelentőségteljes, így inkább a ruhákra koncentrálnánk:

Emma Watson végre váltott a habos Marchesa stílus után és vadiúj frizurával villantott új, a tőle megszokottnál sportosabb stílust: az absztrakt mintás Brood darab határozott kiegészítőkért kiált, így a vastag, fekete karperecek tökéletes választásnak bizonyultak.

Emma Watson

Kristen Stewart egy ezüstszürke Guishem miniruhában és Louboutin cipellőkben érkezett, de szokás szerint Converse-ben távozott a buliról

Kristen Stewart, Movie Awards

Charlize Theron egy klasszikusan elegáns vérvörös Lanvinban vonult fel. Nem vitte túlzásba a kiegészítőzést, de még így is az este egyik legjobban öltözöttje volt sok magazin szerint.

Charlize Theron

Az este legédesebb párja Emma Stone (Martin Grant ruhában, Brian Atwood cipőben, Tiffany ékszerekkel) és Andrew Garfield volt.

Forrás

0 komment

Címkék: díjátadó charlize theron emma watson christian louboutin emma stone

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr964564486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása