Epres, meggyes, málnás vagy ribizlis? A bogyós gyümölcsök szezonjának a kellős közepén járunk, emiatt egyre több gasztronómiával foglalkozó oldalt és magazint özönlenek el a gyümölcsös sütik receptjei, általában csodás, rózsaszínes árnyalatú ételfotókkal kiegészítve. El is határoztam, hogy a hétvégén nekiállok, és sütök valami rózsaszínt: 21 fokot ígér az Időkép, így úgysem mennénk strandolni, és egy hónapnyi szünet után újra bekapcsolom a sütőt is, mivel kinéztem 1-2 receptet a Dolce Vita blogról. Íme pár ötlet nektek is a rózsaszín sütikhez:
A fondantbevonat a legegyszerűbb piskótát és tortát is fel tudja dobni.
A rózsaszín macaronok elkészítése egy kis rutint igényel, de a csodás külsejük és finom ízük miatt megéri kísérletezni velük.
A hortenziához hasonlóra formázott vajkrém csodásan mutat a cupcake-eken:
Meggylével csodásan lehet színezni. Akár vajkrém, akár cukormáz legyen egy muffin tetején, egy kis meggylé csodásan rózsaszínre varázsolja.
Rózsavizes keksz, rózsás joghurtkrémmel:
Az esküvői torta is lehet rózsaszín:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.