Love or Hate? - Hajból masnit

2012.augusztus.23. 10:22

*Bianka*

2 komment

Nem tudom eldönteni, hogy ez a Lady Gaga által meglovagolt hajból masnit trend tetszik-e. Én személy szerint sosem viselnék ilyet, vannak mégis olyan street style fotók amin nagyon stílusosan néznek ki. Talán szerencsésebb ha nem tűegyenes hajad van, hanem kicsit loknisabb, mert akkor kicsit bohókásabb az összhatás, mint a lenti képen is:

BowBun_1xx-714x473.jpg

A hajat egyébként nem túl nehéz elkészíteni, ezen a gyors tutorial videón is láthatjátok szinte alig kell hozz spéci kellék vagy végtelen nyugalom hiszen pár perc alatt kész:

Mit gondoltok, szerintetek stílusos? Ti bevállaljátok?

Fotó forrása

2 komment

Címkék: videó haj lady gaga love or hate hajmasni

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr604727353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2012.08.23. 19:38:25

A hajmasni már akkor létezett, mikor Lady Gaga még meg sem született.... :) De hát mint a divatban, nincs új a nap alatt. Egyébként nagyon tetszik, régen is hordtam és megint fogok.

lányként a fővárosban 2012.08.23. 23:30:33

Hatalmas love! De nem minden arcformához. A szigorúbb masni a videóban szereplő lány arcához tökéletes. Én is ki fogom próbálni, lehet már holnap :)
süti beállítások módosítása