Göndör fürtök Hajas Laci és az Imetec segítségével

2011.december.13. 09:35

*Bianka*

4 komment

Amikor meghívást kaptunk Hajas Lászlótól és az Imetectől blogger társainkkal együtt, hogy teszteljük két új terméküket kissé elmosolyodtam: "Nekem lazán loknis hajam? Soha". Nekem ugyanis tűegyenes hajam van és ha valaki két órán át próbálja beleégetni a göndör fürtöket akkor sikerül nagyon loknissá tenni de a kettő között nincs átmenet.

Miután megérkeztünk, és a Neszeszer, a Szépségtapasz és az Art of Fashion bloggereivel kibeszéltük, hogy hol van a közelben a legjobb forralt bor megkezdődött a tesztelés. Hihetetlen lelkesedéssel jelentkeztem, hogy Laci rajtam próbálja ki az új göndörítőt, hiszen úgy gondoltam nem sok esélye van.

Az új különleges termék (Bellissima Magic Volume Curling Tong - 1306N) lényege, hogy saját magad is könnyen begöndörítheted vele a hajad, hiszen nem kell nyitogatni és csukogatni, hanem egyszerűen behúzod a két fém közé a hajadat lehúzod a végéig és kész a lokni:

A közepe fele, amikor láttam, hogy valóban loknis lesz a hajam, elkönyveltem magamban, hogy "na jó mégis csak az ország egyik legjobb mesterfodrászának kezében vagyok, természetes, hogy sikerül a hajköltemény". Ahogy ez a gondolat megfogalmazódott bennem Laci máris rácáfolt, hiszen a hajamat és sorsomat a felétől a többi bloggerinnára bízta, akik szintén jól abszolválták a feladatot.

Miután 9 perc alatt, ismétlem KILENC PERC ALATT (bár nincs sok hajam) elkészült a frizura, mindenki elámult egy percre. Megráztam a fejem, rákerült egy adag lakk és már kész is voltam az esti céges bulira...

(x)

4 komment

Címkék: haj hajas lászló imetec

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr863458309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micimacko007 2011.12.13. 12:46:28

annyira borzalmas es gagyi marketing :S

spacegirl · http://makeup.blog.hu 2011.12.13. 13:58:51

kihagytál a posztból, vérig vagyok sértve :P :)

yesa 2011.12.18. 12:29:38

Nekem vékony szálú kevés hajam van. Mostanában pont arra gondoltam, hogy hullámosan talán jobban állna, nem lenne olyan lapos. Ezzel vajon sikerülne elérnem? :D
süti beállítások módosítása