Oscar, OSCAR!

2012.február.27. 10:43

fashionista

1 komment

Csodaruhák vonultak fel tegnap az Oscar-díj átadójának vörös szőnyegén. Nem is szaporítom tovább a szót, hiszen mindenki arra kíváncsi úgyis, hogy ki mit viselt. Íme a válogatás a gazdagok és szépek gardróbjából:

Rengetegen választottak krémszínű, ezüstös fehér vagy egészen világosszürke ruhákat:
Gwyneth Paltrow köpennyel kombinált Tom Ford ruhája lett a kritikusok kedvence, Rooney Mara fehér Givenchyjét pedig mindenki nagyon kiszámíthatónak érezte: az összes találgatás az Oscart megelőzően azt jósolta, hogy a színésznő fehérben lesz. Milla Jovovich Elie Saabja szikrázóan gyönyörű volt, és még jár egy plusz pont neki a csodás sminkjéért.

oscars 2012 trend cream and white.jpgJennifer Lopez és Cameron Diaz szintén világosban volt - Jennifer egy testre simuló Zuhair Muradban, ami nagyon erősen hangsúlyozta a kerek vonalait, Cameron pedig egy elegáns Gucci darabot választot
Jennifer Lopez and Cameron Diaz oscars.jpgNatalie Portman volt az egyik kedvencem - egy csodás, piros Christian Diort viselt 1954-ből. A vintage darabot gyémánt nyakékkel és fülbevalókkal tette még elegánsabbá: igazán királynői lett ennek köszönhetően az összeállítás.

natalieportman_vintagdior.jpg

Brad Pitt és Angelina Jolie talpig feketében nyomult - kár értük, mert Angelinán olyan csodásan áll a piros, a smaragdzöld és a barna is, hogy azokkal a darabokkal összehasonlítva ez a fekete Atelier Versace darab nem elég hatásos. Illetve nem lett volna elég hatásos, ha nem dobálja ki mindig a lábait a ruha kivágásán - már jópár vicces gif terjed a neten a fura mozdulatairól.

Brad Pitt and Angelina Jolie.jpg Meryl Streep a díjához öltözött: egy aranyszínű Lanvin estélyit választott. Ráadásul környezetbarát anyagból készült, hogy Meryl -Colin Firth feleségének buzdítására- részt tudjon venni a 'Green Carppet Challenge'-n. 

Meryl Streep_oscars.jpg

Michelle Williams vérnarancs színű Louis Vuittonja volt a másik kedvencem: csodás az anyag redőzése, a csípőnél a fodor nagyon nőiessé teszi Michelle alakját, finoman elegáns a rövidke uszály, ráadásul ez az élénk szín is remekül áll neki: imádnivaló.

Michelle Williams Oscars

Emma Stone Giambattista Valliban tündökölt: az élénkvörös ruhán gyönyörű volt a nagy masni, csodás a szoknya esése és királynői az összhatás is - nekem egy ugyanilyen karmazsinszínű rúzs még hiányzik, de szerintem ezzel a problémával egyedül vagyok, ugyanis Emma hipertökéletesen nézett ki.

Emma Stone Oscars

Azt hittem, több Alexander McQueent fogok majd látni a vörös szőnyegen, de tévedtem: bár az új kis kedvencem, Jessica Chastain abban volt és alaposan ki is tett magáért: a fekete-arany estélyihez Harry Winston gyémántokat választott.

Jessica Chastain Oscars

Forrás 1, 2
 

1 komment

Címkék: party jennifer lopez dior oscar díj díjátadó versace gucci milla jovovich gwyneth paltrow louis vuitton lanvin michelle williams alexander mcqueen givenchy elie saab tom ford emma stone rooney mara zuhair murad

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr874213650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása