Nem, nem tévedés: ez valóban menyasszonyi ruha kollekció

2012.június.06. 13:08

fashionista

0 komment

Azért akartam ezt a címben is külön kiemelni, hogy ne lepődjetek meg Vera Wang 2013-as tavaszi kreációin, ugyanis minden vérpiros, meleg korall és padlizsánlila színekben pompázik a tervezőnőnél. Persze ez nem csak egy véletlenszerű választás volt tőle, hanem a kínai tradíciókra utal, ahol a piros szín a megszokott és hagyományos viselet egy esküvőn. A kollekció neve (Mei Meng - Kínai álmok) is ezt tükrözi.

A színeknél látható merészséget azonban a formáknál ellensúlyozta a tervező, és a tőle már olyannyira megszokott (és el is várt) szabásvonalakkal dolgozott: szűkebb, míderszerű felsőrészek dominálnak sok anyagrétegből hajtásokkal és redőzésekkel megbolondított szoknyarészekkel.  

Persze nincsenek illúzióim: 99%-ig biztos vagyok abban, hogy behódol majd Vera a menyasszonyok tömegének, és minden elérhető lesz majd fehérben is.

Képek

0 komment

Címkék: esküvő esküvői ruha menyasszonyi ruha vera wang

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr234568857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása