Körömtrendek a nagy napra

2012.július.07. 13:02

fashionista

1 komment

Gaál Melinda vendégcikke

Egy esküvőnél rengeteg nagy és fontos döntés van, ami meghatározó, például, hogy mi lesz a neved, milyen ruhát viselsz majd, milyen témájú az esküvő, hova menjetek nászútra, de vannak emellett apró dolgok is, aminek ugyanúgy rendben kell lennie, hogy tökéletes legyen az összhang. Ilyen a köröm is.

1. Essie Bridal Collection: Bármelyik színnel szívesen festeném ki a körmöm, a lila, a fehér, a rózsaszín és a menta is vonzóak, de ha arra gondolok ahogy a gyűrű az ujjamra kerül, inkább a klasszikus árnyalatok felé húz a szívem.

Pinned Image

2. Csillámban: Nem tehetek ellene, de annyira jól néz ki, ha csak a gyűrűs ujjon van valami díszítés. Belefér ez egy klasszikus esküvőbe?

csillam.jpg

3. Örök klasszikus: Mi lehetne tradicionálisabb egy Chanelnél?

Pinned Image

4. Gyűrűt körömre? Igen!

gyuru.jpg

5. A befutó: Sok-sok lakkot megnézhetek, de azt hiszem maradok Kate Middleton választásánál, vagyis az Essie Allure-nél.

Kate-Middleton-Essie-Allure-Nail-Polish1-300x223.jpg

Képek

1 komment

Címkék: esküvő beauty chanel körömlakk manikűr köröm

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr294631352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2012.07.07. 22:22:09

A menta nekem furcsa. Nemcsak esküvőn, de máshol sem viselnék zöld, kék, fekete, narancs körmöt.
süti beállítások módosítása