Ünnepi álom: a NARS karácsonyi kollekciója

2011.november.02. 15:03

fashionista

0 komment

A NARS egy olyan márka, amelyet folyamatosan nézegetek, szemezek vele és csábít, de soha sem vásároltam még tőlük semmit. Ennek elsősorban az az oka, hogy Magyarországon nem kaphatóak, sminkeket pedig nem szívesen vásárolok úgy, hogy beleszeretek egy kampányfotóba, hiszen lehet, hogy a színek egyáltalán nem állnak majd jól. Most viszont közel vagyok ahhoz, hogy feladjam az elveimet, és egy kisebb vagyont feláldozva megrendeljem a karácsonyi kollekciójuk pár darabját, amelyekhez a márka alapítója és névadója, François Nars Japánban tett utazásai adták az inspirációt. A Modern Kabuki névre keresztelt kollekcióban összetalálkozik Japán klasszikus táncos színházművészete és a modern, minimalista formavilág, így eredményezve csodás, minden igazi sminkmániás számára vágyott darabokat.

A Hanamichi szemhéjpúder paletta arany, mélybordó és matt fekete színei mellett egy mini kabuki ecsetet is rejt (65 $). A legszebb egyértelműen a Kudoki Kabuki rúzspaletta: a Bento dobozokat idéző fa rekeszekben kerámiatálon bújnak meg a színek (egy mélyvörös, egy pink és egy natúr árnyalat), hozzá pedig egy kis ecset is jár. A 125 dolláros ár nem olcsó, de az biztos, hogy egy hosszú időn át csodás darabbal gazdagodik a tulajdonos. A harmadik csodás darab az Nagauta Kabuki ecsetkészlet: a belül pirosra lakkozott Bento doboz öt darabból álló szettet rejt (225 $).

Ha több karácsonyi sminkkollekciót szeretnétek még megnézni, kattintsatok az alábbi bejegyzésekre:
A Giorgio Armani Madre Perla kollekció
A Lancôme Golden Hat
MAC Ice Parade és Glitter and Ice

Képek forrása

0 komment

Címkék: karácsony beauty smink nars

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr823347938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása