Hiperszexi fehérneműk különleges alkalmakra

2011.november.11. 13:40

fashionista

1 komment

Az Agent Provocateur almárkája, a Soirée a 2009-es debütálása óta most először jelentkezik új kollekcióval. Az új darabokat a régi horrorfilmek világa inspirálta, amelyekben a szexualitás  keveredett a rettegéssel, mint ahogy arra a Psycho ikonikus, zuhanyzós jelenetéből is emlékezhetünk. A kivitelezés az haute couture határát súrolja, az összhatás pedig  többször eszünkbe juttatja a kikötözést, a szado-mazot és a szerepjátékokat, éppen emiatt a kampányfotókon hol kiszolgáltatottnak, hol pedig dominának tűnnek a modellek.

A Soirée árai abszolút a luxuskategóriába esnek (195 font egy bugyi, de 15.000 fontért is kaphatóak kristállyal kirakott darabok), ráadásul nem egyszerű a viselésük sem, de szerintem bármelyik nő, akinek ereiben kicsit forróbb vér csörgedez, szívesen viselné ezeket a szetteket egy-egy különlegesebb éjszakán vagy randevún.

Ti szívesen csábítanátok egyszer-egyszer ilyesmiben?

Agent-Provocateur-Soiree-film-still.jpg

Agent Provocateur Soiree

Agent Provocateur Soiree

Forrás 1, 2

1 komment

Címkék: fehérnemű agent provocateur

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr883370662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.12. 05:55:34

Nem tartanám hiper szexinek a bemutatott fehérneműket. Inkább olyan dominásnak tűnik. Csak egy korbács kellene a hölgyek kezébe.
süti beállítások módosítása