Hermést az asztalra!

2011.november.22. 07:03

fashionista

3 komment

A Herméstől már megszokhattuk, hogy nem csak a ruhák-cipők-táskák-kendők-parfümök terén alkotnak nagyot, hanem feszegetik a határokat és újabbnál újabb területeken mutatják meg, hogy a kiemelkedő dizájn segítségével milyen különleges dolog lehet egy sakk-készlet, egy bicikli, egy Citroen Kacsa vagy akár egy kifestőkönyv. Lentebb pedig bemutatkoznak a márka étkészletei, amelyek elképesztő aprólékossággal kidolgozottak, rendkívül részletgazdagok, és persze mindegyik készletnek megvan a saját története is. A kék-fehér darabokat kelet és nyugat találkozása ihlette, a lovas minták alapját perzsa miniatűrök adták, de van itt orchideakert és a Hermés párizsi butikjának a berendezését idéző kollekció is.

Csodásan mutatna az étkezőasztalomon bármelyik, de sosem merném őket például tejbegrízzel megszentségteleníteni, ugyanis az áruk igencsak borsos: 300 dollár körül van 2 levesestányér.

Hermes plates bleu d ailleurs

Hermes Beautiful plates Cheval d Orient

Hermes Bleu D Ailleurs tableware series

 

Hermes Plates Jardin des Orchidees

Hermes Jardin des Orchidees Plates

Hermes plates Fil d Argent

Hermes Mosaique au 24 series

Hermes tea cups

Hermes cheval d orient plates

Hermes Les Maisons Enchantees plates

Hermes Mosaique au 24 plates

Forrás

3 komment

Címkék: hermés étkészlet

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr353401429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saláta27 2011.11.23. 09:31:50

Szépek, de akinek ennyi pénze van étkészletre, az gondoljon inkább arra, hogy a Herendi is van ilyen szép, ráadásul magyar, és kár lenne, ha csődbemenne.

HighTroller 2011.11.23. 11:40:37

a virágos kistányéros képen az alsó sorban el van baszva a fotosop.
süti beállítások módosítása