Vera Wang 2011-es őszi menyasszonyiruha kollekciója

2011.november.23. 14:33

fashionista

7 komment

Vera Wang fogalom az esküvőt tervező menyasszonyok számára (ugye mindenki emlékszik a Bride Wars/Csajok háborúja című filmben elhangzott idézetre, mely szerint: 'You do not alter a Vera to fit you, you alter yourself to fit Vera.'), ugyanis egy ilyen esküvői ruha felér egy státusszimbólummal és persze a barátnők sírig tartó irigykedésével.

A kollekció -az ikonikus márkától már megszokottan most is csodásan sikerült, benne legdominánsabb anyag a tüll, amely a szoknyákon és a ruhákat díszítő masnikon túl a gigászi fejdíszeken is megjelenik, gyakran hímezve vagy csipkerátétekkel is. A Vera Wang ruhákra oly jellemző anyagrétegezések, hajtások és csavarások most is dominálnak, csakúgy, mint a masnik, amelyek leggyakrabban az övön találhatóak. Sok a díszítés, de még mindig visszafogott az összhatás: igazi, nagybetűs ELEGANCIA.

Te milyen ruhát szeretnél viselni az esküvődön?

Képek

7 komment

Címkék: esküvő menyasszonyi ruha vera wang

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr663405585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.24. 08:50:59

Az első ruha a legszebb. Nincs túl díszíve, mégis szép. Illetve az utolsó is remek darab, de a fátyol nem tetszik.

tundee 2011.11.24. 13:41:41

Nekem a 2,3,5,6 jön be, de szigorúan a fátyol nélkül. De ha megengedhetném magamnak a 2. és a 6. között döntenék. Az elsőn nem tetszik az a "bumszli" derékrészen. Ez a "fátyol" pedig szörnyűség.

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2011.11.24. 13:44:14

Nekem az egyszerűbb ruhák jönnek be, úgyhogy a hatalmas masnikat és az elsőn azt a bumszlit nem sajnálnám, ha nem lenne rajtuk. Ami feltűnt: a modellek szörnyen morcosan néznek. Nem keltik azt a "boldog menyasszony vagyok ebben a ruhában" életérzést.

alib 2011.11.24. 14:00:52

Nekem nem tetszenek a Vera Wang menyasszonyi ruhák. Baj? Az egyik legnagyobb bajom a mostani ruhákkal, hogy nincs ujjuk, vagy csak rövid. Vera Wang készítette egyébként Ivanka Trump ruháját is, aminek a zsidő ceremónia miatt volt ujja is, és akkor nyilatkozta azt, hogy már unja az ujjatlan fazont, mert az fantáziátlan. Úgy látszik, azóta újra megszerette, mert az utolsón is csak nyomokban van.
@Brannagh: senki nem mondta, hogy boldog leszel a ruhában, azt állítja a cikk, hogy a ruha státuszszimbólum, és irigyelni fognak érte, de boldogságról egy szó sem esett. :)

Brannagh · http://studiolum.blog.hu 2011.11.24. 16:13:44

@alib: :) persze, nem állította a cikk, de nem is kell a véleményemnek a leírt szavakra szorítkoznia. A reklmok (vagyis az eladás növelésének) az egyik fontos technikája, hogy elhitesse a célközönséggel: a terméknek olyan hatása van, amilyet az adott élethelyzetben elvár tőle. A hashajtó megkönnyebbülést okoz, a menyasszonyi ruhától boldog menyasszony leszel (egyrészt, mert ruha, és ugye, a nők.... másrészt, mert menyasszony, harmadszor meg, egye fene, mert betegre irigylik magukat a barátnők, lehet válogatni, kinek melyik). Bennem, ahogy ránéztem a modellekre, felmerült, hogy vasszögek állnak-é ki a ruhából. De ugye, ez szubjektív vélemény :)

Az ujjas fazonra vonatkozó véleményeddel teljes mértékben egyetértek, nekem is tetszenek/tetszenének az ilyen darabok. Különösen, mivel áprilisi menyasszony leszek, és nem akarok összefagyni sem.

Loona1989 2011.11.28. 18:00:29

Ezekről a modellekről nem jut eszembe, hogy az esküvő egy örömteli ünnep.

2012.01.17. 21:09:14

de legalább nem a fejüket nézed, hanem a ruhát... :)
süti beállítások módosítása