Napi tipp: ajándékok divatrajongóknak

2011.november.26. 13:09

*Bianka*

1 komment

Hangosan sikítottam fel, amikor megláttam, hogy a Net-a-porter karácsonyi ajándékötletei között végre megjelentek a könyvek, vagyis az albumok. Olyan divattörténettel foglalkozó albumok, amikkel soha nem lehet betelni, lapozgatnám őket napokon át. Az olcsóbb 18 eurós kiadásoktól egészen a több száz eurós vintage darabokig szinte minden megtalálható. A könyvek általában márkákat mutatnak be, de vannak olyanok is, amik egy-egy fazon történetét ölelik fel.

Ha választhatnék, akkor a 110 eurós Survival Kit-et kérném a fa alá, mivel ebben a csomagban benne van az Yves Saint Lauren, a Balenciaga, a Pucci és a Lanvin könyv is. 

Ti melyiknek örülnétek leginkább ha megpillantanátok a fa alatt?

1 komment

Címkék: könyv karácsony chanel lanvin ajándékötletek yves saint laurent napi tipp

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr743412984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regeena 2011.11.29. 22:09:40

Hello OF ! Az említetteknél mennyi a szállítási költség?

A továbbiakban egy másik kérdést is intéznék hozzátok: hétvégén Szalagavató lesz, utána afterparty. Már napok óta keresek egy jó koktélruhás szettet, de sajnos sikertelenül!... Van az összeállításra esetleg ötletetek? :)
süti beállítások módosítása