Napi nagyon kedvenc: Tematikus party

2011.december.04. 10:59

*Bianka*

4 komment

Mint, ahogy azt a Melinda már az OurCelebration bemutatkozó posztjában megírta, én imádom a tematikus bulikat és amikor csak időm és energiám (és a lakásunk egyelőre szűkös befogadóképessége) engedi szervezek is ilyeneket. Ahogy lemegy a karácsonyi őrület egy tengerészes partyra készülök, amihez a hal alakú tányérok, a vasmacskás alátétek, a mentőöv alakú mécsesek már megvannak. Most azonban egy olyan tengerészes tematikus buli képeire akadtam, amiből úgy tűnik, még nem vagyok teljesen felkészülve...

A buli fantasztikus, minden tökéletes, nagyon barátságos a hangulata és természetesen a résztvevők az öltözékükre is figyeltek.

További képeket a tovább gomb megnyomása után találtok.

Fotók forrása: Style me Pretty

4 komment

Címkék: party napi kedvenc tematikus buli

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr803435862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ronald 2011.12.04. 22:19:02

Water és Lemonde egy tengerész-bulin???
Hmmm. Mondhatni: Hümm-hümm.
Csak szólok, hogy attól még, hogy a tengerészek lételeme a VÍZ - attól még cseppet sem biztos, hogy az a kedvenc italuk is.
Egy partin meg aztán pláne gyanús, hogy nem az. :-))
.
.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.12.04. 22:31:11

A mops király! Ja és tengerész bulin az alap ital a rum.

Ronald 2011.12.04. 22:59:35

@chipanddale74:
Dehogy isznak ezek már rumot.
"Égtájtól függően" vagy az Absolut v. Finlandia az alap (szigorúan tax-free helyről beszerezve)... egyéb "kultúrkörökben" meg a whisky a király.
Hiába na: már a tengerimedvék sem a régik :-)))
.
süti beállítások módosítása