Cipőkörkép szilveszterre

2011.december.29. 12:47

*Bianka*

2 komment

Én általában egyáltalán nem stresszelem túl a szilvesztert, felveszek egy fekete ruhát egy klasszikus magassarkúval és másra hagyom a flittereket, a célom, hogy jól érezzem magam. Látom azonban a barátnőimen és kollégáimon, hogy mások sokkal többet készülnek az új év köszöntésére. Elindulnak a leárazásokkor külön ruhát, sőt még valami különlegesebb cipőt is venni. Nekik szól most ez a poszt, hiszen átnéztem milyen szilveszteri cipőket lehet kapni a boltokban. Volt pár sokkoló darab (például a Buffalok), de alapvetően megállapítható, hogy idén a 13 995 Ft-os cipő ár lett a sztár a fast-fashion márkáknál.

Ti vesztek külön cipőt szilveszterre vagy az ünnepekre? Melyiket választanátok a lentiek közül? Én talán a legutolsó sorban látható barna színnel kombinált Zarát.

2 komment

Címkék: szilveszter cipő zara mango h&m buffalo stradivarius

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr533504055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.12.29. 12:51:02

A Versace x HM már csak négyezer forint, de ezüst már nem kapható... :(

*Bianka* · http://www.ourfashion.blog.hu 2011.12.29. 13:00:08

én még láttam két darab ezüstöt, igaz 37-es és 41-es volt. a webshop szerint egyébként pont arany nincs. bár a h&m webshopja megér egy misét :)
süti beállítások módosítása