Bobbi Brown Party Collection

2011.december.30. 21:33

fashionista

1 komment

Szilveszterig vártam azzal, hogy megmutassam nektek a Bobbi Brown Party elbevezésű sminkkollekcióját, egyrészt a konfettizáporos-koktélpoharas kampányképek, másrészt pedig az új év köszöntéséhez tökéletesen passzoló sminkcuccok miatt.

Az üzletekben már kaphatóak a lenti képeken látható sminkek, amelyek közül abszolút kiemelkedik a Shimmer Brick, ami arany és ezüst fénnyel vonja be az arcot, ha önmagában, highlighterként használjuk, de lehet matt szemhéjpúderek fölé is tenni, hogy metálfényű végeredményt kapjunk. Még egy érv a kipróbálás mellett, hogy a kedvenc beauty blogom, Temptalia 8,5 pontra értékelte.

A kollekcióban a rúzsok, szájfények és kétoldalú szemceruzák mellett helyet kapott két csodás paletta is: egy barnás arany és egy kékes ezüst, illetve egy parfüm is. (Valaki próbált már Bobbi Brown illatot? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.)

Ti milyen sminkkel készültök szilveszterre?

 

 


Képek: sajtóközlemény

1 komment

Címkék: beauty szilveszter bobbi brown

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr303507954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amine 2011.12.31. 10:37:22

Én pont Bobbi Brownnal készülök: a Party Eye Palettával, Shimmer Brick pirosítóval. Na és az új szerelmemmel a Chanel Illusion D` Ombreval :))
süti beállítások módosítása