5 alapszabály a szilveszteri bulizáshoz

2011.december.31. 09:29

*Bianka*

1 komment

Heidi Klum úgy érezte, van már annyi tapasztalata a hajnalig tartó szilveszteri partyzásban, hogy lefektessen öt olyan alapszabályt, amit ha betartotok a lehető legkényelmesebben fogtok bulizni és még váratlan meglepetés sem érhet titeket:

1. Akármit is mondanak a nagymenőnek látszó csajok, ne vedd fel a legszebb magassarkúdat, hanem inkább válassz egy elegáns laposat. A szilveszter mozgó ünnep, és itt nem csak a táncra, hanem a szórakozóhelyek között vándorlásra is gondolt a modell.

2. Ha igazi buli királylány vagy, akkor ne egy kézitáskát vigyél magaddal, hiszen azzal kényelmetlen táncolni és nagyon könnyű elhagyni is. Válassz egy kisebb méretű táskát, aminek van pántja is.

3. A táskádban mindig legyen egy legkisebb kiszerelésű víz.

4. A biztonság kedvéért vigyél magaddal váltó bugyit, hiszen kitudja milyen házibuliban ér az éjszaka vége.

5. Használj viszonylag matt szemhéjpúdereket, hiszen akármilyen jó minőségű csillámos sminket is használsz, az este végére biztosan az egész arcod csillámos lesz a sok ugrálástól.

1 komment

Címkék: szilveszter

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr503508605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása