A legszebb ruhák a Critic's Choice Awardsról

2012.január.13. 11:27

fashionista

3 komment

Tegnapelőtt a közönség választott magának kedvenceket, tegnap pedig a kritikusok értékelték a színészek és színésznők tehetségét a Critic's Choice Awardson, ahol ismét csorgathattuk a nyálunkat a szebbnél-szebb ruhák láttán.

Diane Krueger a legnagyobb meglepetésemre nem Chanel ruhát viselt, hanem Pradat, amely élénk- és citromsárga, illetve szürke színekből állt össze, csodásan kiemelve az alakját. Élénkrózsaszín táskával (és ajkakkal) párosította a ruhát, ami nagyon jól passzolt az összeállításhoz. Szokás szerint tökéletesen nézett ki!

Diane Kruger CCA 2012.jpg

Emma Stone ismét a zöld színre szavazott ezúttal egy laza, kulcslyuk-kivágásos Jason Wu estélyi ruha képében. A mintás, földig érő darab tökéletesen passzolt a vörös hajához, a mosolygós pofiját pedig öröm nézni, így nekem nagyon egyben van az összeállítása.

Charlize Theron elképesztően nézett ki a fekete, fodros Azzedine Alaia estélyiben, amelyhez Bvlgari gyűrűt viselt, a haját pedig féloldalas kontyba fonták-csavarták. Nálam abszolút ő nyeri a 'legjobban öltözött' címet az este folyamán. 

Charlize Theron CCA 2012.jpg

Kirsten Dunst is a feketére szavazott, de ő egy több réteg fekete tüllből álló, szaténmasnikkal díszített Dior ruhát és sima, bokapántos cipőt viselt. A pink ajkak nagyon menők mostanában a vörös szőnyegen, rajta is ezt láthatjuk.

Kirsten Dunst CCA 2012.jpg

Michelle Williams Chanelje tetszik is meg nem is: csodás az öve és a vállrész, klasszikus a színösszeállítás, de a szoknya olyan, mintha egy térdig érő ruha alá béleltek volna egy textilréteget.

Szezonról szezonra jobban és jobban nyűgöznek le az Emilio Pucci ruhák. Ez a sárga-bézs-zöld darab egyszerűen csodásan áll Elizabeth Olsenen. A ruha szélének eldolgozatlan hatása és a sáfrányszínű gyöngydíszítés is a kivitelezés perfekcionizmusára utal. Imádnivaló.

Képek 1, képek 2

3 komment

Címkék: chanel dior charlize theron kirsten dunst prada michelle williams emilio pucci critics choice awards jason wu emma stone bvlgari diane krueger elizabeth olsen azzedina alaia

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr143542374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kelletlen 2012.01.14. 10:05:39

"Fashion is what you adopt when you don't know who you are."
Quentin Crisp

littleblackdress 2012.01.16. 16:40:40

Charlize nagyvonalúan elegáns, sőt a fekete színt visz a színésznő megjelenésébe( nem úgy mint a tegnapi díjkiosztón-elhalványult melltelen színtelen...)Emma Stone -már megint- hínárasszonyságnak öltözött a közeli halastóból. És van még egy papagáj, a többi =semmi.
süti beállítások módosítása