Eleganciahullám a Golden Globe díjátadón

2012.január.16. 10:43

fashionista

1 komment

Az Oscar után a Golden Globe a legjelentősebb filmes díj mind hollywoodi, mind pedig divatrajongói szemszögből, így már nagyon vártuk a tegnapi gálát - és nem is kellett csalódnunk a földet súroló selyemruháknak, csilingelő gyémántoknak és a szikrázó szákfényeknek köszönhetően.

Charlize Theron elképesztő, mélyen kivágott, púderrózsaszín Dior ruhája és a hozzá viselt Cartier ékszerritkaságok (pélául a gyémántokkal díszített hajpánt a huszas évekből) miatt abszolút az este egyik fénypontja volt. Már most ódákat zengenek az öltözékéről, énpedig csak csatlakozni tudok a magasztaló tömeghez.

Flitterek és tollak egyszerre? Evan Rachel Wood szerencsére igent mondott erre a trendre (és a mélyzöld Gucci ruhára), mivel lehengerlően nézett ki. Az ilyen domináns estélyit nem szabad túlkiegészítőzni és érdemes visszafogott hajjal/sminkkel párosítani. A színésznőnek szerencsére sikerült túlzások nélkül megoldani a dolgot - le a kalappal előtte!

Evan Rachel Wood in Gucci Golden Globes.jpg

Kate Winslet fekete-fehér Jenny Packhamben (mindenkinek nagyon tetszett a gesztus, hogy brit tervezőtől választott ruhát) vonult a vörös szőnyegen. A haja és a sminkje csodás volt, de nekem a ruha nem volt igazán ünnepi. Ne értsetek félre: nagyon elegánsnak találom ezt is, de valahogy megnéztem volna Kate-et például királykékben, vagy egy kicsit nagyobb szoknyában, vagy egy egyedibb szabású felsővel rendelkező estélyiben, valami olyasmiben, mint amit tavaly viselt az Oscaron.

Kate Winslet Jenny Packham Golden Globes 2012.jpg

Jessica Alba púderes mályvaszínű, csillogó Guccija már sokkal jobban tetszik. A sifonuszályos, ezüst díszítéssel csillogóvá varázsolt darabhoz Bvlgari karkötőt és színben passzoló borítéktáskát viselt. Nagyon nőies és romantikus lett az összhatás, szinte el sem hinni, hogy ennek a bájos mosolyú ártatlan tekintetű lánynak már 2 gyereke van.

Jessica Alba Gucci Golden Globes 2012.jpg

Lea Michele úgy nézett ki, mintha fémet öntötték volna rá: az ezüstösen csillogó, uszályos Marchesát viselt (a héten már másodszor) , amelynek fémdíszítéseit tüllre applikálták. Lenyűgöző a ruha, a Glee-ből ismert színésznő pedig imád a vörös szőnyegen ragyogni, így elmondhatjuk: ez a párosítás a mennyben köttetett.

Lea Michele Marchesa golden globes.jpg

Nem ez a legjobb kép Nicole Kidmanről, az biztos, de a világosszürkés-bészes, arany szegecsekkel díszített Versace ruha értékéből szerencsére semmit sem von le ez az 'érdekes' arckifejezés, ugyanis a redőzések remekül kiemelik a színésznő alakját és csodás sziluettet eredményeznek.

GG_Nicole_Kidman.jpg

Claire Danes egy gazdagon díszített, hát nélküli (elöl fehér) J.Mendel darabban tündökölt a 2012-es pre-fall kollekcióból. Nagyon jól állt neki az estélyi, a cicás szemsmink és a világospiros rúzs is: ritkán látni ennyire ragyogóan tündökölni Claire-t.

Claire Danes Globes 2012.jpg

Rooney Mara a mélyen kivágott, pántokkal díszített Nina Riccije miatt több fórumon is esélyes volt bezsebelni a 'legjobban öltözöttnek' járó virtuális díjat. Nekem azért szimpatikus, mert végre sikerül neki kilábalni abból a tévképzetből, hogy mindenki morcos arcot vár el tőle a filmszerepe miatt, és végre bájosan mosolygott.

Rooney Mara

Mila Kunis, mivel ő a Dior új arca, természetesen Diort viselt. A több anyagrétegből álló, aszimmetrikus fekete darabhoz konzervatív kontyot, Cartier ékszereket és Jimmy Choo cipőt párosított. Elegáns is, szép is, de valahogy unalmas az összhatás, Milát ezerszer szebbnek is láttam már.

Mila Kunis

Háromszoros hurrá Emma Stone bordó és élénkpiros, mélyen kivágott Lanvinjének, amelyhez egy sasos övet, drámai fekete szemeket és passzoló pedikűrt párosított a színésznő. Három díjátadón is volt a héten Emma, (részletek ITT és ITT) és mindhármon tökéletesen nézett ki: nem rossz teljesítmény!

Emma Stone

Reese Witherspoon az összes fogát kivillantva, megállás nélkül vigyorgott a vörös szőnyegyen egy borvörös Zac Posenben, ami remekül kiemelte homokóraalakját. A haját csak laza, 'mostkeltemfelazágyból' hullámokba rendezte, és viszonylag visszafogott sminkkel hagyta, hogy az estélyije érvényesüljön.

Reese Witherspoon

Képek 1, 2

1 komment

Címkék: dior angelina jolie nicole kidman versace gucci reese witherspoon claire danes kate winslet mila kunis lanvin nina ricci marchesa golden globe awards estélyi ruha emma stone j.mendel jenny packham rooney mara lea michele

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr843553782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása