Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - ugyanabban a ruhában!

2012.január.23. 17:53

fashionista

1 komment

Van, akik számára különösen nagy jelentőséggel és extra érzelemtöltettel bír az, hogy az édesanyjuk ruháját viselik életük egyik legjelentőségteljesebb napján - másoknak pedig teljesen jelentéktelen dolog ez (további referenciáért nézzétek meg a Bride Wars/Csajok háborúja című filmet).

Viszont az biztos, hogy ha amellett is dönt a menyasszony, hogy az anyukája ruháját veszi fel az esküvőjére, akkor az alapos tisztíttatáson túl egyéb átalakítási feladatok is lesznek a ruhával. A lenti képeken látható menyasszony konkrétan a hosszú, bővülő szoknyás, csipkeujjú ruhából egy modern, szexi minit csináltatott magának: egyrészt combközépig érőre vágatta és magára szabatta ruhát, majd pedig a csipkeujjaktól is megszabadult, hogy a ruhát minimalistábbá tegye: díszként csak a válltól mellig tartó fodrok maradtak. Sokkal modernebb így a hatás, egy kis vintage romantikával megfűszerezve - amihez a csokrát díszítő régi bross is csodásan passzol.

Ti viselnétek édesanyátok ruháját az esküvőtökön?

 

 

Forrás

1 komment

Címkék: esküvő esküvői ruha menyasszonyi ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr13741347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tunderilonka 2012.01.27. 17:45:41

Nagyon klassz ez a cikk... imádom a vintage stílust, ha anyukám nem kölcsönzőből szerezte volna volna a ruháját, egész biztosan én is az ő rucijában lennék az esküvőmön. Egyébként annyira gyönyörű az a ruha, főleg átalakítva... el tudnám benne képzelni magamat :)
süti beállítások módosítása