Közeleg a Valentin nap - jönnek a szexi fehérneműk

2012.január.24. 11:52

fashionista

0 komment

A Valentin napot lehet szeretni vagy nem szeretni, de az biztos, hogy aznap este minden párkapcsolatban élő nőnek illik egyet szexelni/hancúrozni/stb. a pasijával. Akarva-akaratlanul ezt sugallják nekünk az ilyenkor dömpingszerűen megjelenő piros-fehér-pink fehérneműk, szőrmés bilincsek, leehető csokis testfestékek a plázák kirakatában és a pezsgőakciók a szupermarketekben.

Ennek apropóján -talán inspirációként is- megmutatjuk nektek a legújabb, 2012-es tavaszi/nyári Agent Provocateur kampányképeket, amelyeken a francia színésznő, Mylene Jampanoi pózol, fekszik és készül a lólengésre. A fotókat egy kizárólag nőkből álló csapat készítette, a kreatív igazgató Sarah Shotton, a fotós pedig Jordan Scott volt.

Ti hogyan készültök a Valentin napra?

Forrás

0 komment

Címkék: fehérnemű valentin nap agent provocateur 2012 nyár 2012 tavasz

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr913743557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása