Ruhák a Grammy Awardsról

2012.február.13. 11:29

fashionista

1 komment

Imádom a vörös szőnyeges szezont januárban és februárban: ezerrel csorgatom a nyálamat a csodás ruhák láttán, de egy kisebb melléfogástól azonnal vitriolossá válik a tollam, és mindenkit kritizálok. A Grammy díjátadón készült képeket elnézve is ugyanígy lett: van, akit imádok, de van, akit vizuális környezetszennyezésnek tekintek. Nézzük is, hogy ki mit viselt a  Grammyn!

Az este nagy nyertese, a 6 díjjal gazdagodó Adele volt, aki egy csillogó, fekete Giorgio Armani ruhában, vörös ajkakkal és szőke hajjal érkezett a díjátadóra. A cipő Christian Louboutin, a gyémántok pedig Harry Winston.

adele 2012 grammy awards.jpg

Lady Gaga egy egyedi, csak a számára készült Versace darabot viselt, éles vállakkal és az egész testét beborító fátyolszerűséggel. Érdekes, hogy nem vonult végig a vörös szőnyegen, hanem tőle szokatlan módon visszahúzódóan viselkedett.

Lady Gaga Grammys

Katy Perry a hajához öltözött és egy babakék Elie Saab vattacukorszerűségbe bújt. A flitteres ruhához tökéletesen passzoló, strasszokkal díszített kék manikűrt és kristályos gyűrűt húzott. A nagy kékségtől egyedül a pink rúzsa üt el.

Grammy Nail Art

Rihanna Giorgio Armani estélyijét a Sebhelyesarcú című film ihlette - az arany kiegészítők és a dollárjel a körmén is folytatja ezt a tematikát.

Grammy Nail Art

Taylor Swift Zuhair Murad ruhája csodás, de valahogy mégis erőltetettnek érzem a fiatal énekesnőn. Talán a szigorúan összefogott haj, vagy a natúr smink és körmök miatt, amelyek beleolvadnak a ruha színébe, de nekem ez most nem az igazi, ha lenne benne valahol egy kis piros vagy pink, akkor máris frissebbnek érezném az összhatást.

Top Grammy Looks

Alicia Keys fekete ruháján az arany mellvértszerű betét csodásan néz ki, ráadásul nagyon bevállalós frizurát is passzintott hozzá az énekesnő. A tervező, Alexandre Vauthier nevét érdemes lesz megjegyeznünk!

Top Grammy Looks

Carrie Underwood Gomez-Gracia (a márka tervezője Alexander McQueennél gyakornokoskodott)  ruhája szintén csodás: a fehér alapon ezüst flitteres öltözék igazán királynői rajta, de a fekete táska helyett egy kicsit élénkebb darabbal talán játékosabb lehetett volna az összhatás.

Top Grammy Looks

Kelly Rowland bőréhez csodásan passzol ez a krémszínű, neccbetétes, strasszos Alberta Ferretti ruha. A hátrafésült hajnak köszönhetően pedig nagyon jól érvényesülnek a Lorraine Schwartz fülbevalók.

Top Grammy Looks

Nicki Minaj vörös Versace köpenye kifejezetten olyan, mintha egy korai Dan Brown regény karakteréről tépte volna le és nem Piroska ártatlansága jut róla eszembe. A sminkben kifejezetten visszafogott volt, csak egy cicás szemkihúzás, alapozás és pír látható rajta.

Fergie Gaultier ruhájáról nem tudom eldönteni, hogy jó vagy rossz. A narancssárga csipke tetszene, de a fekete fehérnemű helyett egy alsóruha talán elegánsabb megoldás lehetett volna.

158358_1329096457.jpg

Forrás 1, 2, 3,

1 komment

Címkék: ruha party rihanna fergie díjátadó versace lady gaga gwyneth paltrow giorgio armani adele jean paul gaultier kelly rowland alexander mcqueen katy perry taylor swift elie saab estélyi ruha nicki minaj grammy awards

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr754100837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása