Olvasói kérdés: Milyen cipőben menjünk férjhez?

2012.február.20. 08:53

*Bianka*

3 komment

Egy kedves olvasónk Szarka Juli emailben osztotta meg velünk, hogy áprilisban férjhez megy. A levélben hosszasan kifejtette, hogy lelkesen olvassa az OurCelebrationt és azt is elmesélte, hogy már ötletet is lopott tőlünk. Most azonban segítségre van szüksége: Juli dilemmában van ugyanis, hogy milyen fazonű cipőt viseljen a nagy napon.

Remek kérdés, amire pontos választ én sem tudok adni, hiszen még messze állok az esküvőm időpontjától, így eddig nem is gondolkoztam ezen.

Arra kérünk titeket, hogy segítsetek Julinak, ha már van tapasztaltotok az alábbi kérdésekben:

1. Nagyon szeretnék színes cipőt viselni, hiszen unalmasnak tartom, hogy a cipőm is legyen bézs. Kötődik ehhez valamilyen babona vagy csupán megszokásból hord mindenki világos cipőt?

OC: Saját tudomásunk szerint nem kötődik hozzá, ezért gyűjtöttünk is színes cipőkről képet. 

2. Gyönyörű peep-toe fazonú esküvői cipőket lehet kapni mindenhol, de abban vajon, hogyan lehet kibírni egy napot?

OC: Erre mi is szeretnénk tudni a választ, de valóban sok példa akad erre a fazonra.

3. Láttatok ti már olyat, hogy valami nem magassarkúban megy férjhez? Vagy az szerintetek nagyon ciki?

OC: Ha te jól érzed magad a lapos cipőben akkor semmi sem ciki, hiszen ez a te napod.

Reméljük, hogy ti a kommentekben személyes tapasztalattal is tudjátok segíteni Julit, mi pedig ezzel a pár képpel kívánunk neki sok boldogságot!

Fotók forrása: Style me Pretty

3 komment

Címkék: esküvő cipő esküvői cipő

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr514136298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mary_Poppins 2012.02.20. 13:47:15

Kedves Juli!
Szerintem a saját eskvődön azt viseld, amiben Te jól érzed magad. Ne törödj semmilyen szokással vagy babonával (bár nem tudok ilyenről esküvői cipő vonatkozásában, de babonás sem vagyok), tedd eredetivé azzal, hogy a szíved szerint választassz.
Persze jó lenne tudni, milyen típusú a ruha, illetve az esküvő, de szerintem akár színes cipőben (el tudok képzelni bársony/hasított bőrt, mint a képen is, vagy csak néhány pántos szandált), akár lapossarkúban az oltár elé álhatsz. A szokásokkal való szakítás nem rossz dolog, merd vállalni az egyéniséged. Példának ott van Sofia Coppola, aki az Oscar gálára lapossarkúban ment. Azóta stílusikonná avanzsált...
Köztes megoldásnak pedig ott van a telitalpú, bokapántos cipellő, szintén a la Sofia C.
Sok szerencsét!

Zöld Napocska 2012.02.20. 14:20:38

Csak a sarokmagassághoz tudok hozzászólni (földig érő ruha mellé nekem ez volt az egyetlen szempont: "Kérem a lehető legmagasabb sarkú cipőt!!!"). Egész nap nagyon kényelmes volt, mert a sarka kicsit kiszélesedett; így "terepen", fotózás alatt is kényelmesen tudtam járni benne.

jahátbee 2012.02.20. 20:24:27

Szia Juli,nekünk tavaly volt az esküvőnk és egy valamit tudtam végig:se bézs,se fehér színű nem lesz a cipőm..A fotózáson rózsaszín converse tornacipőben voltam,utána pedig egy pink balettcipőben..nagyon kényelmes volt,amúgy is csak laposat hordok és mindenképp újdonság volt :) a csokrom persze passzolt a cipőhöz és a díszlethet,de igazából csak akkor látszott,amikor felhúztam kicsit a ruhát :) sok boldogságot és csodás percet!élvezd minden pillanatát :) Bea
süti beállítások módosítása