Tojásmánia

2012.március.24. 13:01

fashionista

0 komment

2 hét, és itt a húsvét, úgyhogy itt az ideje annak, hogy mutassunk nektek néhány ötletet a tojásfestéshez és a tojásokkal történő dekoráláshoz:

1. Pasztellszínű tojások kontrasztos hímzőfonallal - mindössze be kell festeni egy-egy pasztellárnyalatú alapszínnel a tojásokat, majd körbetekerni őket himzőfonallal

2. Glitteres tojások - egy réteg festék után, de még száradás előtt csillámporba kell forgatni a tojásokat, majd fixálni.

3. Megbélyegezett tojások - régi képeslapokról leáztatott bélyegekkel igazán egyedi hatás érhető el.

Glittermatrica - csak rá kell ragasztani a fehér tojásokra.

Kreppapírnyuszik - krepp papírból fülecskéket vágunk ki, a nyuszinózikat és szemeket pedig filccel megfestjük, vagy gyöngyöket ragasztunk rá.

Mártott tojások - színes festékek kellenek hozzá, kézügyesség viszont nem: csak bele kell mártani a tojásokat a színekbe, és száradni hagyni őket.

Dekortapasszal díszített tojások

Forrás 1, 2

0 komment

Címkék: húsvét dekor húsvéti tojás

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr474336954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása