A MET gála ruhakölteményei

2012.május.08. 09:24

fashionista

3 komment

A Vogue által megrendezett gála minden évben olyan, mintha az Oscar díj átadásának divatcentrikusabb (értsd bevállalósabb, látványosabb és meghökkentőbb) verziója lenne. A Costume Institute ünneplésére rendezett eseményt hagyományosan a Metropolitan Museum of Artban tartották (ahol egyébként a 'Schiaparelli And Prada: Impossible Conversations' kiállítás miatt is nagy a nyüzsgés) és természetesen a divatvilág összes jelentős személyisége részt vett rajta. Nézzük is át, hogy ki mit viselt:

Beyoncé elképesztő alakját egy Givenchy álomba bújtatta: visszafogott copfot és sminket viselt, hogy a ruha minden ízében tökéletesen érvényesüljön. Áttetsző, kövekkel, flitterekkel és gyöngyökkel díszített estélyit viselt, amely kihangsúlyozta az idomait, majd elkezdett bővülni, hogy egy színátmenetes lila tollorgiában fejeződjön be. Mesteri.
Met Ball

Carey Mulligan arany és ezüst halpikkelyszerű díszítéssel ellátott Prada ruhát viselt, hogy élő diszkógömbként ragyogtassa fényét az egyszerű halandókra. Elképesztő a ruha, gigászi a haj, de valahogy a smink nem az igazi: ez a nude ajakfestét robotszerűen élettelenné teszi az arcát.

Met Ball

A peplum trendet és a pasztelldivatot egyszerre foglalja magába Solange Knowles ruhája, amit Rachel Roy tervezett. Csillogó estélyi táska, karperec és gyűrűk dobták fel az összeállítást. Sminkben ő sem alkotott túl merészet, de tökéletes ez így is.

Met Ball

Még hogy a vörös hajúak nem viselhetnek vöröset?? Emma Stone a bűbájos Lanvinjében cáfol erre az ósdi szabályra. Szűkebb felsőrész, játékos harangszokya virágrátétekkel, kócosra komponált haj, benne pedig cuki dísz - hogy lehet valaki ennyire édes?!

Met Ball

A húszas évek kvintesszenciáját testesíti meg Camilla Belle a meggyszínű ajkaival, a lazán feltűzött hajával és persze ezzel az ezüstszínű Ralph Lauren izgalommal. Nagyon mély kivágás, áttetsző textilek teszik überszexivé, a fülbevaló pedig elegánssá.

Met Ball

Képek

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr114495587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2012.05.08. 09:57:19

Lehet, hogy túl kritikus vagyok ma, de én nem vagyok elájulva ezektől a ruháktól (tisztelet a kivételnek).

magdalena.w · http://lenaswardrobe.blogspot.com 2012.05.08. 09:58:18

Beyoncé ruháját egyenesen ízléstelennek tartom.
süti beállítások módosítása