Reem Acra 2013 tavaszi menyasszonyi ruhák

2012.május.12. 10:12

fashionista

1 komment

A Bridal Fashion Weekeken mindig látunk újításokat: színes esküvői ruhák, nadrágos szettek vagy éppen mikrominik is meg szoktak jelenni, de szerencsére a konzervatívabb ízlésű menyasszonyoknak sem kell megrémülniük, hiszen bőven tudnak majd válogatni a klasszikus fazonokból is a Reem Acra kollekciónak köszönhetően.

A darabok többsége hosszú, A vonalú szoknyás darab, gyakran míderszerű felsőrésszel, de azért lehet találni érdekesebb fazonokat is (elöl rövid, hátul hosszú, mini vagy éppen hableányos), amelyek mindegyike rendkívüli részletgazdagságról árulkodik. A rengeteg kő- és strasszberakás, ékköves felsőrész, tüllrátét és fodor erre a bizonyíték, melyek modern megvalósítása teszi glamúrossá a kollekciót. A legfőbb kiegészítő az ékköves hajpánt mellett a hosszú szárú kesztyű lesz.

A makulátlan hófehéren kívül nem jelent meg más szín a kollekcióban (az előző szezon sok ekrüje, tojáshéjszíne és halványsárgája után visszatérünk ebben is a klasszikusokhoz), csak a díszítéseken figyelhető meg egy kis jelzésértékű ezüstös árnyalat.


Forrás

1 komment

Címkék: esküvő esküvői ruha reem acra bridal fashion week 2013 tavasz

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr434503799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2012.05.14. 06:53:25

Szépek! A hajpánt is jó ötlet, alternatíva azoknak, akik nem akarnak fátylat meg tiarát viselni.
süti beállítások módosítása