Egy csöppnyi fekete az esküvőre

2012.június.13. 10:04

fashionista

4 komment

A múltkor bemutatott színes Vera Wang ruháknál ez az Isaac Mizrahi kollekció (2013 tavasz) jóval visszafogottabb, de el tudom képzelni, hogy a klasszikusabb ízlésű menyasszonyoknál még az ilyen mértékű fekete használata is túlzásnak tűnik. Pedig ha belegondolunk, hogy a két szín párosítása mennyire klasszikus és a vőlegény öltözetével mennyire jól tud harmonizálni egy fekete öv vagy egy virágdísz, akkor el kell ismernünk: igenis vannak nagyon is viselhető darabok ebben a kollekcióban.

Ráadásul a szabásvonalak is klasszikusak lettek: az időtlen elegancia és szofisztikáltság sugárzik a ruhákból.

Klasszikus fehér darabok is voltak azért:

A fekete és a rózsaszín találkozása:

Variációk púderrózsaszínnel:

Forrás

4 komment

Címkék: esküvő esküvői ruha menyasszonyi ruha isaac mizrahi

A bejegyzés trackback címe:

https://ourcelebration.blog.hu/api/trackback/id/tr634585111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.06.13. 15:10:34

Mostanában divat a pici fekete a ruhán... Én ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy a tiszta fehér ruhának nem csak esztétikai, hanem szimbolikus funkciója van.

jEnci · http://vajaskenyer.blog.hu 2012.06.14. 01:37:21

@groni: Esküvői ruhaszalonokban csak a legritkább esetben kapsz tiszta fehér ruhát és ha igen, akkor az legalább kétszer annyiba kerül, mint a többi. A többségük tört fehér vagy krémszínű.

2012.06.14. 12:22:48

@jEnci: Igen, tudom... Valószínűleg azért, mert egyrészt nem is divat most tiszta fehér, másrészt társadalmilag ennek már nincs akkora jelentősége. De azért még mindig sokan vannak, akiknél számít. Nem baj, én még ráérek, és addigra remélhetőleg már szabásmintát szerkeszteni is tudok majd :).

Momina 2012.06.15. 07:38:25

Én is ragaszkodtam a fehérhez, de én nem tapasztaltam, amit jEnci ír, hogy ne lett volna választék fehérből, bár ez 2 éve volt.
süti beállítások módosítása