Nem csak a hajviseletekben és a körmöknél hódít az ombre trend, hanem a tortáknál is egyre divatosabb az, ha a krémrétegek között különböző árnyalatú piskótarétegek rejtőznek, hogy ne csak ízélményt adjon, hanem felvágva is csodásan mutasson a sütemény.
Emeletes változatban, többféle színnel és minitortaként is megvalósítható ez a nagyon látványos sütisütési technika, ami ugyan kicsivel több időt vesz igénybe, mint a hagyományos tortasütés, de megéri az extra erőfeszítést a dolog, ugyanis csodásan mutat az esküvői vacsoraasztalon.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.